TOURS

Op vakantie of tijdens een vrije dag wil men tegenwoordig zo veel mogelijk zien en doen. Veel tijd gaat verloren met het lopen van de ene naar de andere bezienswaardigheid of attractie. De Segway® Personal Transporter (PT) bied u de mogelijkheid om u vrije tijd zo efficiënt en leuk mogelijk te benutten. De Segway PT brengt u sneller op de plaats van bestemming en ook nog op een uiterst plezierige manier.

 

WOON-WERK VERKEER

 

Het kost tegenwoordig steeds meer tijd en moeite om van thuis op het werk te komen.

Dagelijks sluiten automobilisten aan in de lange files van de ochtend- en avondspits. Zelfs zonder files is er een ander probleem, want waar moet de auto geparkeerd worden?

In veel steden en op bedrijventerreinen is steeds minder ruimte voor de auto beschikbaar, met als gevolg hoge parkeergelden en wachttijden voor parkeervergunningen.

Vaak is een lange zoektocht naar een parkeerplek noodzakelijk wat een hoop irritatie wekt.

Parkeren bij een transferium aan de rand van een stad is een optie, maar kan niet overal.

Bovendien moeten er daar voldoende mogelijkheden zijn om snel op de plaats van bestemming te komen.

De trein is een oplossing voor bovenstaande fileproblematiek, maar brengt u weer niet van thuis naar het werk maar van station naar station.

Dan bent u aangewezen op ander openbaar vervoer, zoals een bus of tram.

 

Vertragingen zijn echter in het openbaar vervoer eerder regel dan uitzondering en dus niet ideaal.

Een oplossing voor deze mobiliteitsproblemen is de Segway PT.

De Segway PT is een handig vervoermiddel om de afstanden van huis of kantoor naar station te overbruggen.

Ook kunt u de Segway PT meenemen in de auto, parkeren aan de rand van de stad en het laatste deel van de reis met de Segway PT afleggen.

De Segway PT kan zeker niet alle verkeersproblemen oplossen, maar biedt wel de mogelijkheid om het woon-werk verkeer een stuk aantrekkelijker te maken.

Met de Segway PT vermijdt u verkeersdrukte, bent u niet afhankelijk van vertrektijden van het openbaar vervoer, betaalt u geen parkeergeld en bent u snel op de plaats van bestemming.