STREET MARKETING

De Segway® Personal Transporter (PT) is het eerste elektrisch aangedreven zelfbalancerende personen vervoermiddel ter wereld. Door de milieuvriendelijke Segway ben je in staat om je op een snelle en makkelijke manier voort te bewegen.

Dit kan in de stad zijn, binnen een bedrijf, maar ook een snelle boodschap is een fluitje van een cent. Bovendien is het rijden op een Segway een unieke ervaring, waardoor vervoer niet langer een noodzakelijk kwaad is maar ook een leuke bezigheid.

Naast het personenvervoer is de Segway PT ook uitermate geschikt als promotiemiddel.

Veel bedrijven en instanties hebben de Segway PT reeds ingezet op beurzen, evenementen, personeelsuitjes, golfbanen commercials, films, musicals. De Segway PT is ook uitermate geschikt om met familie of een groep vrienden een leuke activiteit te ondernemen.

 

Segway® Personal Transporter (PT) Het is voor bedrijven steeds moeilijker om zich te onderscheiden van de concurrentie en om op te vallen binnen de duizenden reclame-uitingen die de consument dagelijks bestoken. Om te voorkomen dat reclamegelden hun doel mislopen moeten bedrijven en reclamebureaus steeds creatiever te werk gaan. Nu is er een nieuwe unieke en zeer opvallende manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen van consumenten of andere relaties: de PromoSegway PT.

 

 

Promotie

Met de PromoSegway PT heeft u de mogelijkheid om u te onderscheiden op promotiegebied. Door middel van een levensgrote promotiedisplay kan het uiterlijk van de PromoSegway PT geheel op de wensen van de klant worden afgestemd. Doordat de Segway PT een opvallende mobiele reclame-uiting is en door de grote attentiewaarde van de Segway PT binnen zijn directe omgeving haalt u maximaal rendement uit uw inspanningen. U heeft de garantie dat uw boodschap de doelgroep bereikt in plaats van dat uw promotiemateriaal direct in de prullenbak verdwijnt of dat men u zonder om te kijken voorbij loopt. U haalt het maximale rendement uit uw investeringen.

Voor de inzet van de PromoSegway PT maken wij gebruik van op afroep beschikbare en speciaal getrainde hostesses en presentatrices. Deze kunnen, indien wenselijk, worden gekleed in uw eigen bedrijfskleding.

 

Sampling

De PromoSegway PT kan ook worden uitgerust met diverse standaard tassen of met custom made draagsystemen. Hierin kunnen allerlei samples worden vervoerd om te worden uitgedeeld op locatie. Hierdoor is men minder afhankelijk van een vaste standplaats en kan men in een groter gebied uw product aan de man brengen. Het promotiepersoneel wordt minder belast en u kan met minder mensen een groter gebied bewerken. De verschillende tassen kunnen worden bedrukt met gewenste logo’s of andere reclame-uitingen.

De compacte afmetingen van de PromoSegway PT maken hem uitermate geschikt om te worden ingezet bij evenement, op beurzen of in attractieparken.

 

Offerte

Wenst u een gepersonaliseerde offerte voor uw marketing event?

Heeft u de lancering van een nieuw product en u wenst dit in alle steden tegelijkertijd uit te rollen, contacteer ons vandaag nog.