LOGISTIEK

Veel bedrijven beschikken over enorme magazijnen, een groot bedrijventerrein of enorme kantoorgebouwen. Helaas betekent dit ook dat het personeel heel wat tijd kwijt is om binnen het bedrijf van A naar B te komen en weer terug. Tijd is geld en met het gebruik van de Segway® Personal Transporter (PT) kunnen de interne reistijden van het personeel aanzienlijk worden gereduceerd. De productiviteit van uw personeel neemt toe en de werkdruk daalt.

 

 

De Segway PT is als vervoermiddel ideaal voor gebruik binnen grote distributiecentra, grote productie- en bedrijfshallen, grote bouwprojecten en in havengebieden. Maar ook op luchthavens, universiteiten, in beursgebouwen, en bij outdoor evenementen bewijst de Segway dagelijks zijn waarde.

 

Kostenbesparing

 

Voor het personenvervoer in magazijnen kan de Segway® Personal Transporter (PT) van grote waarde zijn. Medewerkers leggen dagelijks ongemerkt vaak grote afstanden af. Dit is niet alleen een belangrijke kostenpost voor het bedrijf, het is ook onnodig vermoeiend voor de medewerkers zelf. Afstanden van 10 tot 15 kilometer perdag zijn geen uitzondering Om beter inzicht te krijgen in de dagelijkse loopafstanden van uw medewerkers bieden wij u graag een stappenteller aan. Voor veel bedrijven is dit inmiddels een 'eyeopener' gebleken.


Controle en beveiliging in uw bedrijfsproces

Soms is het noodzakelijk om uw magazijn dagelijks meerdere malen te controleren. Door de omvang van het magazijn kost ongemerkt vaak teveel tijd. Het lopend overbruggen van grote afstanden is saai en demotiverend. Met de hulp van een Segway PT kan de dagelijkse controle een plezierig onderdeel van de werkzaamheden worden. Zelfs extra controle rondes worden hierdoor niet meer als vervelend ervaren en is met een Segway PT snel gedaan.


Veiligheid van de medewerkers

Lopende en veelal onbeschermde medewerkers zijn vaak slecht zichtbaar, en dus kwetsbaar, in magazijnen waar veel bewegingen van voertuigen (b.v.heftrucks) zijn. Door de hogere positie van de Segway PT- berijder wordt de zichtbaarheid sterk vergroot. Dit komt de veiligheid van de medewerkers ten goede. Met een, optioneel, zwaailicht wordt de veiligheid nog meer vergroot.


Multifunctioneel , comfortabel en maximale wendbaar

De Segway PT is multifunctioneel en biedt medewerkers een comfortabel vervoermiddel. Het is mogelijk om de Segway PT te voorzien van opbouwmogelijkheden zodat klein materiaal ,zoals gereedschap vervoerd kunnen worden. De wendbaarheid, snelheid en het enorme bereik van de Segway PT onderscheidt dit vervoermiddel van andere voertuigen en bewijzen dagelijks wereldwijd hun waarde in honderden magazijnen ver de gehele wereld. Het is zelfs mogelijk om de plaats 360 graden te draaien zodat de Segway PT ook eenvoudig in uiterst klein ruimtes kan manoeuvreren.