NINEBOT GOKART KIT

De Segway Gokart Hij is gemaakt van een afneembare Segway miniPRO 320 gecombineerd met een Gokart-kit. Het frame van deze kit kan ingesteld worden om ruimte te maken voor bestuurders van 135 cm t/m 191 cm en met een maximaal gewicht van 100 kg. Plezier voor het hele gezin dus.
 

 

KICKSCOOTER ES4

De nieuwe Ninebot by Segway KickScooter-serie is een hoogwaardig assortiment elektrische steps. Het lichtgewicht frame van luchtvaartkwaliteit aluminiumlegering kan met één simpele beweging worden ingeklapt en de vele ingebouwde, verborgen functies maken het design uniek in zijn eenvoud. Zet je af en ga moeiteloos op weg.​
 

ONE S2

NINEBOT BY SEGWAY

Ninebot One behoort tot de nieuwste generatie elektrische eenwielers! Het futuristische design springt meteen in het oog, maar ook technisch is de Ninebot One de concurentie een grote stap voor.

MINIPRO

Ninebot Mini Pro garandeert je een nieuwe opwindende rijervaring. Na een paar minuten kan je met de Ninebot Mini Pro al overweg.

SEGWAY i2

Compact, comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Dat zijn de kenmerken van de Segway Personal Transporter Type i2 SE. Dit is het meest allround model van Segway, gericht op het efficiënt verplaatsen op verharde ondergrond.

SEGWAY x2

De Segway PT x2 SE is speciaal geschikt voor off-road gebruik. Gaat u graag de natuur in, dan is dit type het ideale model. Door de brede banden met diep profiel kunt u met gemak door het bos of de duinen rijden.

SEGWAY SE 3

 Nog meer zichtbaarheid met de Segway SE 3. Deze is speciaal ontwikkeld voor politie en beveiligingsdiensten.