SEGWAY x2 GOLF

De Segway x2 Golf is een nieuw model van Segway® Personal Transporter (PT) , speciaal ontwikkeld voor op de golfbaan. Met betere batterijen, een draagsysteem voor de golftas en speciale banden met betere grip, biedt de Segway x2 Golf de golfer alles om onbezorgd de baan op te gaan.

 

 

De Segway x2 Golf is ontworpen volgens het voorbeeld van het Segway PT i-180 model en is voorzien van extra gemakken voor de golfer. De Segway x2 Golf is uitgerust met de nieuwe Saphion lithium-ion batterijen waarmee op de golfbaan een afstand van ongeveer 22 km kan worden afgelegd, meer dan genoeg voor het spelen van 36 holes.

 

 

Op de weg kan er 35 km mee worden afgelegd, waarbij de kanttekening dient te worden geplaatst dat de werkelijk af te leggen afstand wel afhankelijk is van het terrein, de rijstijl en het totale gewicht op de Segway x2 Golf.

 

Het draagsysteem voor de golftas is aan de rechterzijde van de Segway x2 Golf bevestigd. Het systeem is geschikt voor de meeste golftassen en de golftas kan simpel aan het systeem worden bevestigd met verstelbare riemen.

Het draagsysteem met golftas functioneert als standaard wanneer u aan het spelen bent, hierdoor komt de tas rechtop te staan waardoor u gemakkelijke toegang tot de golfclubs hebt.

 

De software van de Segway x2 Golf is aangepast zodat de Segway PT ook aan blijft staan wanneer u een bal moet slaan. Hierdoor kunt u snel op- en afstappen wat de snelheid van het spel bevordert.

De Segway x2 Golf is standaard uitgerust met banden met betere grip zodat de golfer op gevarieerd terrein en verschillende ondergronden kan blijven rijden.

Uit testen blijkt dat de wielen nauwelijks sporen achterlaten op de baan.